Benvinguts al blog!

Espero poder compartir amb vosaltres enllaços, vídeos, i tots aquells recursos interessants que convidin a la reflexió i ens ajudin a fer un dia a dia més enriquidor amb els nostres alumnes!
Desitjo que us sigui de gran utilitat!

14 de setembre del 2014

Bon inici de curs 2014/2015!!


No m'ho crec! Un curs més... Ja ha arribat un altre any ple d'il·lusions, noves idees, nous projectes... Què ràpides han passat les vacances! Però, ara tornem amb energies renovades i disposats a donar el millor. Molts infants romanen a casa neguitosos pensant en qui es trobaran el dilluns, qui serà la seva mestra, com serà el seu primer dia... D'altres comptaran les hores que els hi queda per arribar a l'escola i retrobar-se de nou amb els seus companys i companyes, amb la seva mestra...

Tingueu paciència!! Sobretot pels mestres que estaran a P.3. Respireu profundament amb cada plor i cada crit ;). És una qüestió de temps. Només necessitaran una mica de seguretat i amor i el camí serà rodat.

Sigui com sigui, des d'Un Raconet d'Idees us desitjo que tingueu un bon inici de curs. Espero que no perdeu les ganes i la il·lusió de buscar recursos, noves idees i activitats. Gaudiu molt i molt de la feina. I el mateix pels que esteu buscant escola o esperant a veure si us criden de les llistes. No perdeu la il·lusió i continueu formant-vos, investigant en aquest món de l'educació... Molta sort de tot cor i estic segura que ben aviat la trobareu.


3 comentaris:

  1. Muy buen comienzo de curso, Fany! Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Molt bon inici de curs bonica !!!!!
    Que et vagi molt i molt bé demà i a gaudir, disfrutar i aprendre de la nostra feina!!!!!
    Petonets

    ResponElimina