Benvinguts al blog!

Espero poder compartir amb vosaltres enllaços, vídeos, i tots aquells recursos interessants que convidin a la reflexió i ens ajudin a fer un dia a dia més enriquidor amb els nostres alumnes!
Desitjo que us sigui de gran utilitat!

16 de juliol del 2012

Receptes per cuinar un bon curs


Hola!!! 

Avui us volia recomanar un llibre molt i molt interessant, que a mi m'ha servit de referent durant els cursos que he fet P-3.
En la meva opinió, penso que és una bona font de recursos, idees i propostes,  que en el seu moment em va ajudar a fer un dia a dia a l'escola més enriquidor i dinàmic. 
Bé, doncs el títol del llibre és: Receptes per cuinar un bon curs (tal com he indicat al títol d'aquest post) i, crec que és un bon referent per tenir en compte durant el període d'adaptació. Us el recomano a tots i totes els que no el coneixeu i, a qui ja el coneix, us convido a deixar els vostres comentaris i/o reflexions! 

Espero que us agradi!!!



5 comentaris:

  1. No estic segura de si és un que ja tenen també a P3, però sinó me l'apunto. Segur que està molt bé. Sempre van bé els consells pels dies més difícils del curs com són l'adaptació dels petits. Gràcies per la recomanació.

    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Lluna. Com tu ben dius els inicis sempre són durs i sempre va bé tenir una mica d'ajuda. Petonets!!

      Elimina
  2. Hola Fany!!!
    Gràcies per la recomanació. Com bé dius tu, és molt recomanable sobretot per a P3.

    Bon estiu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, noies! M'alegro de que us vagi bé. Bon estiu!!

      Elimina
  3. Hola: si nos dejas tu correo electrónico te avisaremos con un mail cuando se publique una entrada de qyuda en "Un proyecto entre todos". Un saludo Ana, Mireia, Fini, Miren y Noelia.

    ResponElimina