Benvinguts al blog!

Espero poder compartir amb vosaltres enllaços, vídeos, i tots aquells recursos interessants que convidin a la reflexió i ens ajudin a fer un dia a dia més enriquidor amb els nostres alumnes!
Desitjo que us sigui de gran utilitat!

11 de febrer del 2012

Treballar les emocions: la por

L'altre dia, vaig llegir un post molt interessant de la meva companya blocaire, Lluna, del bloc "Un polsim de sal". El post parla sobre les emocions, en concret sobre la por. El cas és que em va fer pensar que podria posar en pràctica unes paraules seves "Els nens relacionen la por amb els éssers fantàstics que de nit se’ls apareixen dins dels seus caps i els provoquen malsons. És per això que hem d’intentar fer-nos amics d’aquests personatges i desmitificar la seva mala reputació convertint-los en éssers divertits". Doncs bé, a partir d'aquesta reflexió, he pensat que setmana posaré en pràctica una activitat, que consisteix en presentar als infants uns monstres molt divertits a partir del conte d'En Martenés (del qual podeu trobar l'enllaç en posts anteriors). Cadascú podrà triar un monstre, així cadascú tindrà el seu propi.
Us deixo els dibuixos dels mostres i, quan fem l'activitat, us deixaré algunes fotografies. Espero que us agradin! 
Vull també donar les gràcies a la Lluna perquè gràcies al seu article he pogut elaborar aquesta activitat! 


3 comentaris:

  1. Gràcies Fany per les teves paraules i per anomenar el meu blog. Un any vam ser la classe dels monstres i vàren dibuixar monstres inventats, van sortir-ne de molt divertits. Ja tinc ganes de veure els vostres!
    No sé perquè no puc veure els dibuixos de monstres que has penjat, em diu que no tinc accés al document.

    Un petó ben fort!

    ResponElimina
  2. De res!! Prova ara i si encara no els pots veure fes-m'ho saber, si us plau! Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. Gràcies Fany, avui sí que els veig! Són divertidíssims. M'aniran molt bé a mi també.
    Fins aviat!
    Una abraçada!

    ResponElimina